Hledám tě...

Hledám tě...

Anotace: Je to taková básnička o hledání a shledání. I když není asi moc dobrá, psala jsem ji srdcem....

Mé vlasy již zmáčela rosa
jdu za Tebou bosa.
Mám strach, že cesta k Tobě je zavřená
chci Tě vidět znova, nechť je pro mne brána k Tobě otevřená.
Mé oči zaslepila láska
svět bez Tebe je jen sázka.
Utíkám a hledám náruč Tvou
myslíš na mě, na Tvou lásku ubohou?
Mezi stromy vidím Tvůj hrad
chci vidět Tvůj nádherný sad.
Jsem již blízko
stále však nízko.
Stojím pod hradbami
srdce mé se plní výčitkami.
Výčitkami a strachem o Tebe
mít tak křídla, letěli bychom spolu až do nebe.
Z brány Tvého hradu
z rozkvetlého sadu
vyšel posel se zprávou pro mne
novinou zlou vrazil dýku do mne.
Prý odletěl si mi do nebe,
ale neboj letím pro Tebe!
Letím na křídlech lásky
ta zpřetrhala všechny pozemské svazky.
A nyní jsem tu lásko má
jsem stále Tvá drahá a milovaná?
Vzal si něžně ruce mé do své dlaně
dívám se na Tebe oddaně.
Miluješ mne a já Tebe
a nebudeme nic bez sebe!
Teď již navždy spolu
na tomhle dřevěném molu.
Lásko, miluji tě
a teď hned Chci tě!
Autor Ladyelf, 01.11.2008
Přečteno 404x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí