LOvE yOu

LOvE yOu

Anotace: LoVe

Strašně moc tě miluju,
a srdíčka na papír maluju.
Píšu stále tvoje jméno,
ale od mého je odděleno.

Si ode mne stále dál a dál,
já nwm co mám dělat.
Stále jenom vzpomínám,
co jinýho mám udělat?

Nikdy o tobě nenápíšu veselou báseň,
prtože by si řekl, že jsem blázen.
Měl by si ale pravdu,
protože ty mi řekneš:"Já s tebou stejně chodit nebudu!"

Jsi pro mě něco víc než kamarád,
už vic než 3 měsíce.
Ty to nepochopíš nikdy ty me nikdy rad nebudeš mit více.
Ty mě nikdy nebudeš mít ani trochu rád:(
Autor Vanesska, 01.11.2008
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

boze! ta ku**vsky icq uz se sere i do basni.

01.11.2008 19:30:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí