Je pryč

Je pryč

Anotace: Odešla...

Odešla do kraje vzdáleného
zmizela navždy z života mého
rychle jak koule dělová,
z kanónu prudce střelená.

Když jsem se za ní otočil,
již se mi v davu ztrácela,
už nikdy jsem ji nespatřil,
jen ve snech se mi vracela.

Ach, jakoby se ztratila,
rozloučení nenechala.
nikdy už se nevrátila
nikdy už se neozvala.

Osudu mě ponechala.
Ach, kam se asi poděla?
Proč se na mě vykašlala,
když lásku svou mi slíbila?
Autor Ian Hart, 01.11.2008
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí