TY,který

TY,který

Anotace: láska

Ty, kdož jsi kouzlem svým
mne zlákal.
Ty, který princem mým ses stal,
srdce své
do mých rukou dáváš
a svoje touhy
s mými proplétáš.

Ty,který v duši skrýváš něhu,
s kterou se mojí duše dotýkáš.
V mém srdci,
snad říct to ani nedovedu.
V mém srdci,
Ty své místo máš.

Ty, jemuž nabízím svá přání,
která se ztratila v mých vzpomínkách,
ukryl jsi ráj náš
pevně ve svých dlaních.
A věříš na lásku
a věříš v nás.

Ty, s kterým každé ráno září,
protkané leskem z očí Tvých a řas,
hvězdičky úsměvů
z Tvých drsných mužných tváří,
utají minulost a vinu,
co je v nás.

Spanilý princi,
v mém současném žití,
změnil jsi ztracenost
v minulý čas.

Srdce mé štěstím-
už zas věří v lásku.
Ve spanilost věřím.
A věřím v nás.
Autor bonye777, 02.11.2008
Přečteno 349x
Tipy 4
Poslední tipující: Lilly Lightová, Holis, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tipová! Líbilo se mi to.

08.02.2009 09:15:00 | Lilly Lightová

Tak to Ti moc přeji,láska bez lhaní a přetvářky je nádherná...zase Ti to pěkně píše:ST

03.11.2008 17:21:00 | Holis

čítanková...

02.11.2008 12:00:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí