Anděl Strážný

Anděl Strážný

Anotace: Tuhle básničku jsem napsala sice už trošku dávno, ale já sama si myslím že to byla zatím moje nejpovedenější.. Tenhle klučina je mi sice ted už velmi vzdálený, bydlí hodně daleko, ažv Americe, ale v době kdy bydlel tady jsme si byly velice blíští...

Zas ode mně odcházíš,
pravdu zlou obcházíš,
je ti jedno že mi scházíš,
o jinou se ucházíš.
Ty už sám nevíš co cítíš,
do problému se řítíš,
ty myslíš že se chytíš?
spíš se zase praštíš.
tobě je vše jedno,
v tom jsme spolu zajedno.
Ale co s tím děláš?
Občas sice zavoláš,
ale to je vše,
přednost dáš svý pýše,
mrkni výše,
ale buď tiše,
Jinak se vyplaší,
pěkně se tam vznáší,
náš anděl strážný,
je tak rozvážný,
tvůj opak,
není takový šoupák.
snaží se o nás starat
o naše city se postarat,
snaží se nám pomoct,
světem nás protlouct,
ty mu to však kazíš,
nůž do zad mu vrazíš,
přesto mi scházíš,
ale ty stále odcházíš,
anděl se mnou zůstává
škoda že není reálná postava,
že se nesmí zamilovat
a ty mu mou lásku darovat.
Je mi líto že jdeš pryč,
potřebuju životobudič,
ale jsem ráda za chvíle s tebou
snad se mi už podobné nevyhnou.
Jsem ráda že jsem tě poznala
a svého anděla strážného zlákala.
Autor SaskieSmith, 02.11.2008
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí