Jsi pro mne ...

Jsi pro mne ...

Anotace: Tak jako Dalibora naučila houslím bída, mě zase láska veršovat ... tak co mi zbývá?

Jsi pro mne majákem, když bouří se zmítá moře,
jsi pro mne Mohamedem co kráčí ke své hoře.
Jsi pro mne lékem na bolavou duši,
jsi loukou voňavou co seno se na ní suší.

Jsi v poušti vyprahlé rozkvetlou oázou,
jsi pro mne ze stromu životadárnou mízou.
Jsi pro mne čistou vodou když trpím žízní,
jsi dokonalým hlasem, co v hrdle mi zní.

Jsi Romeem a já jsem Tvou Julií,
jsi pro mne nejbělejší ze všech lilií.
Jsi věrným přítelem na cestě životem,
jsi rukojetí a já čepelí s ostrým hrotem.

Jsi nadaným umělcem a já Tvou inspirací,
jsi k milostným hrám správnou motivací.
Jsi na nejchutějším dortu třešničkou,
jsi drahocennou perlou a já Tvou mušličkou.

Jsi pro mne rytířem na bílém koni,
jsi princem v lesklé zbroji.
Jsi pro mne božským mokem,
jsi mému muži v lásce sokem ...
Autor ona_a_on, 02.11.2008
Přečteno 684x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, jedam
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí