Moje hvězda

Moje hvězda

Anotace: hvězdy nám svítí o trochu níž než chceme, ale o to víc se chceme, o to víc se milujeme

tak jako hvězdář hledá tu drahou,
jsem i já našel tu pravou
našel jsem jí v tobě,
krásce mé neznámé pro mé srdce všudypřítomné

hvězdy vyšly, ty mezi nimi stojíš,
svítíš svojí krásou, jako ta nejhezčí z nich
nehasnoucí krásu jevíš,
tak jak přes celý den i přes celou noc úsměvem záříš

hvězdy nám svítí o trochu níž než chceme,
ale o to víc se chceme, o to víc se milujeme,
byl jsem blázen že jsem nechtěl uvěřit,
že takové to s tebou může být,
jsi to nejlepší co mě snad v životě potkalo,
co mě celý můj život změnilo, k lásce probralo
chci tě držet pevně v náručích, cítit tvé srdce bijící,
proplétat se s tebou ulicí,
se zavřenýma očima slepě bloudit náměstím

hvězdy nám k ránu mizí v dál, Ty však zůstáváš při mě stát,
jsi krásnější než poslední hvězda,
co si řekla že dnes nepůjde spát
zůstali jsme spolu jen my dva,
slunce už vítá nás a já budu při tobě už nadosmrti stát
Autor MartinK, 02.11.2008
Přečteno 571x
Tipy 9
Poslední tipující: Agniezka, Prokešová, Pešulka, NikitaNikaT., Beepat
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle je vždy krásné..a usměvavé..:o)

23.09.2009 12:57:00 | Agniezka

Měls pravdu, z té musela mít radost ...

24.11.2008 01:13:00 | ona_a_on

St! za obsah, hodně citlivý, pocitový, srdénkový, lásky vyznávající ... myslím, že se Ti povedla a dívka, jež tuto básenku dostane, či dostala... bude jistě nesmírně šťastná. Přeji Vám to ze srdce, ať štěstí a láska, drží Vás stále za ruce... spolu.

14.11.2008 20:04:00 | NikitaNikaT.

jůůůůůůůůů, ta je tak náááádherně zaláskovanááááááá :o)))

09.11.2008 00:54:00 | Beepat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí