Pavučina snů....

Pavučina snů....

Anotace: pěkná blbost :-D

pavučina snů...

muška zlatá uvízla na stříbrné niti,
plácá se tam jako šílená,
zavírá očka a začíná sníti,
ví že život svůj už zabila...

každou chvilku pavouk jako alabastr,
přileze a do krve jí stříkne jed,
a ona ví,že neucítí už nic,
jen bláznivé opojení z blízkosti smrti...

už je tady, její očka se ještě třpytí,
slzou co kane jí s oka,
už ví,že musí tam daleko jíti,
že z ní zbyde jen slupka zlatá...

a přestala se bát, a na pavouka kouká,
oči rozšířené v úžasu,
ten netvor, už se jí ošlivý nezdá,
ta černá kůže, velké oči...

on zastaví se nad ní, kusadla připravená,
náhle se zadívá, že ta muška zlatá,
se nebojí a očima ho hltá,
dívá se dívá a odevzdává se mu...
Autor jarkaj, 09.09.2005
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je tedy zvláštní téma...vážně moc zajímavě napsané...moc se mi to líbí...!!!

09.09.2005 21:26:00 | Milano

Taky žasnu, je to dobrý.

09.09.2005 14:08:00 | BlackTangerine

Kde všude nacházíš inspiraci! Žasnu.

09.09.2005 11:36:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí