Vyznání z rána kocoviny...

Vyznání z rána kocoviny...

Anotace: ráno jsem ji našla...dokončena...a pak jsem si i vzpomněla...*.* nikdo kromě mě to nemůže pochopit...

Nebyla to vodka
ani obyčejná voda
byla to voda ze záchoda
..
.
A i když se to nezdá
já jsem ráda blízko tebe

..možná trochu chladná
ale štastná,že se sejdem

Vim že na tě nemam
a trochu mě to mrzí,
s lidma tady splývám,
ale my si nejsme cizí...

pro mě jsou tvý gify úžasný
a u fotbálku?
ne zlato,nežasni...

Řakls mi miluju tě
a považovals to za vtip
a já teďkon chci tě

-tak se tomu nediv...

protože přece my prý jednou
budem spolu...
i kdyby to mělo bejt
kvůli tomu alkoholu...

sem za to šťastná
protože tě už delší dobu chci...

ty se nemusíš bát
neboť v jiném srdci jsi...

Uvězněn
dokonale a dlouze...

A já jen umírám
v týhle depresivní touze...

Potop mě
Přežiju to
...
Autor LisSe, 02.11.2008
Přečteno 422x
Tipy 13
Poslední tipující: Mana--, dva, Mraveneček, Toker, Holis, už ne pernikova princezna, 0-0, B.a.r.b.a.r
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co tady dělá Kere?no...a že vim,o kom to je?^_^neboj..ono to příjde..a budeš se moc rozplývat^_-

11.11.2008 20:41:00 | W.Ginny

Cítím se jako kostka ledu vhozená do ohně, když čtu tyto řádky vylitého srdce.

03.11.2008 22:47:00 | Toker

Tak nějak mi došla slova :/ Veeelmi smíšené pocity z toho. Je to zvláštní dílo... Něčím rozhodně ano.

03.11.2008 18:25:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí