Blázen

Blázen

Anotace: ....

V cirkuse hra začíná,
hraji hlavní roli,
má láska mi posílá,
slunce hřejivé na poli.

První scéna-začátek
druhá scéna-poznání
třetí scéna-zamilovanost
čtvrtá scéna-bez tebe

Ano,jsem do tebe blázen,
kolem sebe diváky,
napustím ti láskou bazén,
bude mít malé potoky.

vyznávám se jako herec,
který vede monolog,
ne,nejsem žádný blbec,
vrať se zpátky na prolog.

Jsem šašek,co tě rozesmívá,
jsem srdce co tě zahrívá,
jsem takový malý blázen,
do tebe...chceš ten bazén?
Autor Izzik, 02.11.2008
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí