Citáty

Citáty

Anotace: Citáty

Láska je svědkem Jehovovým...
při transfůzi citů z přesvědčení páchá sebevraždu.

Sex je ochočeným koněm,
který neumí ani do dvou počítat.

Láska hraje roli Konkubíny v komedii zvané Holokaust,
protože,a to zdůrazňuji,
nevidí,neslyší,pouze šeptá:
,,Miluji tě!"

Milování je excesem pro Ježíše,
snem pro Marii z Magdaly,
komedií pro Marii
a sexem pro Adama a Evu.
Autor Brožová Anna, 03.11.2008
Přečteno 368x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, nó...

03.11.2008 13:36:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí