I promised myself

I promised myself

Anotace: I promised myself:)

Sbírka: S láskou bez lásky

I promised myself,
že pomáhat ti budu více.

I promised myself,
že rozčervenám ti líce.

I promised myself,
že budeš pyšný na má slova.

I promised myself,
že tu budu já, která Tě schová.

I promised myself,
že i slunce padne k tvým nohám.

I promised myself,
že nedojde k světovým nehodám.

I promised myself,
že večer až půjdeš spát.

I promised myself,
že nenechám Tě samého v ložnici stát.

I promised myself,
že rozežehnou se plameny naděje.

I promised myself,
že naše láska, plná radosti, uspěje

I promised myself,
že lépe budu volit svá přání.

I promised myself,
že jen pro Tebe celý den budu kmáni.

I promised myself,
že neopustím Tvé oči jasné.

I promised myself,
že neopustím Tvá ústa krásné.

I promised myself!
Autor Without Love, 03.11.2008
Přečteno 543x
Tipy 4
Poslední tipující: kleopatra.sedma, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásná básnička;) taky jsem si kdysi slíbila něco podobnýho,ale on asi ne... Ale ty to určitě dodržíš:)

03.12.2008 08:52:00 | kleopatra.sedma

...před dvaceti lety jsem si koupil knížečku "anglicky za tři měsíce", po první lekci jsem ji na chvilku odložil a dodnes nevím kam...sorry..

03.11.2008 18:12:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí