Jen Ty...

Jen Ty...

Anotace: Tuhle básničku sem napsala pro jednoho kluka, který ve mě probudil něco nového a nepopsatelného.Vim, že to není láska...(zatím)...to vim určitě, ale...třeba je mezi náma nějaké pouto...

Stála jsem sama v rozbřesku luny,
a přemýšlela zda život za to stojí.
Najednou slunce vyšlo nad obzor a kolem mě chodily davy,
přemýšlejíc nad sebou a já zjistila, že nás něco pojí.

Strach žít, dospívat a objevovat něco jiného,
znenadání jsem pocítila jinou myšlenku.
Myšlenku, která mi rozproudila krev, dala mi něco nového.

Rozhlížela jsem se po majiteli té krásné myšlenky,
stál uprostřed davu, všemi obdivován.
všem vyprávěl své úžasné vzpomínky,
proto mě nepodivilo jak je obletován.

Jen pár jedinců stálo daleko za ním,
a vrhali na něj závistivé pohledy.
Dívala jsem se mu do tváře a myslela, že sním,
já toužila jsem překonat ty ledy.

Věděla jsem, že ten pravý je on,
prozradilo mi to srdce.
Jen on je můj šampión,
Proč mě nevnímá? já mám chuť utopit sé v řece...
Autor Luďka, 09.09.2005
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mocinky děkuju!!!

09.09.2005 12:17:00 | Luďka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí