Není to můj osud...

Není to můj osud...

Anotace: vše není souzený..

Možná není osud můj,
abych vedle tebe mohlá stát,
možná není osud můj,
abych se na novou cestu mohla zase dát.
Asi mi není souzený,
abych mohla zase pro "někoho žít",
proč by vše jinak bylo zkažený
a já nemohla tam kde chci být...
Autor hellowik, 03.11.2008
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hlavu zvhuru,bude lip
moc pekna basnicka

04.11.2008 09:09:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí