Pověz mi kdo tě má rád

Pověz mi kdo tě má rád

Anotace: .

zkus mi říct kdo tě má rád
kdo může u tebe spát
a komu budeš místo mě lhát
kdo může v tvých očích číst
a s tebou u stolu jíst
tak kdo je ten tajemný pán

pověz mi já bych rád znal
kdo mi tu tvou lásku vzal
víš jak mi teď asi je
holka jedovatější než zmije
proč jsi mě nechala být
a kam mam asi teď jít
Autor někdojiný, 03.11.2008
Přečteno 346x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no. možná by se to chytilo jako popová píseň

05.11.2008 16:57:00 | Maro Deives

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí