Děkuji za vše

Děkuji za vše

Anotace: díky, že jsme zůstali přáteli..vždycky to tak pěkně neskončí

Jak člověk člověka přestane milovat?
Kde je ten zlom, co všechno zkazí?
Zdálo se že život navždy je krásný..
z tohohle konce v srdíčku mrazí.

Děkuju za krásná léta života s tebou.
děkuju, že jsme se ušetřili zlobných scén.
Děkuji ti za každý krásný den.
Děkuju že celou dobu vcedls mě tmou.

Však všecko krásné prý jeden den skončí.
Nastal čas spolu se rozejít.
Hlava mě třeští a slzy tečou
už musíme se rozloučit.

Láska je záhadná čarodějka.
A nikdy netušíš co zamýšlí..
Je záhadná a asi z nudy,
někde si něco přimyslí.

Bolest je silná
v srdci čerstvé šrámy
najdnou zjistíš, že mysl je jiná
čekáš kdy přijdou další rány.

Bolest je silná
a slzy tečou
a nevím už co dělat dál
Ale vím jistě
že časem to přejde
a budu schopná dál fungovat.

Děkuji ti za všechno krásné,
za nádherné objetí,stisky dlaní.
Děkuji za to že hvězdy jsou jasné
za nádherné polibky za svítání.

Děkuji ti, za tvoje přátelství.
Děkuji že stále za mnou stojíš.
Děkuji ti, že tě zajímám.

Až jednou své srdce s jiným spojíš,
bude to bolet,ale budu štastná.
Štastná, že ty jsi štastným,
že zas nádherně se usmíváš.

Přeji ti štěstí do budoucna.
A krásný život..vždyt to znáš..
Autor Sapphire - Taitiniatin, 03.11.2008
Přečteno 354x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

souhlas s tebou,vždy jsem tak žil

04.11.2008 00:10:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí