Julie Romeovi

Julie Romeovi

Anotace: variace na slavný balkonový výstup

Navždy budeš mojí láskou Romeo
příjmení však není šťastně zvoleno
Život dám za každičký tvůj dotek
Romeo proč jmenuješ se Montek?

S tímto jménem mužem mým se nesmíš stát
i kdybys mi lásku vyznal tisíckrát
Montek nesmí Kapuletům přejít práh
ať už je to lidumil či podlý vrah

Růže voní stejně jako jméno tvé
i kdybys ji stokrát trním zval
proto ať jsi Montek nebo Kapulet
v srdci svém tě skrývat budu dál

Svleč to jméno které štěstí nenosí
nebudeš-li chtít mé rty to vyprosí
místo jména do rukou vem dlaň si mou
potom přestanu být Kapuletovou
Autor Bardot, 03.11.2008
Přečteno 452x
Tipy 5
Poslední tipující: shakespeares, strašidýlko-střapatý, Caracol
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný moc

22.11.2008 16:42:00 | shakespeares

moc pekne...

04.11.2008 09:12:00 | strašidýlko-střapatý

zajímavej nápad ;-)

04.11.2008 00:04:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí