Bolavé srdíčko

Bolavé srdíčko

Anotace: ...

Proč štěstí nám nepřeje,
tak daleko jsme od sebe.
Já chci být s tebou,
ty zas se mnou.
Osud však zlá věc je,
asi mě tím zabije.
Čím déle jsem bez tebe,
tím více mé srdce slabé je.
Pomalu, ale jistě umírá,
to však nikdo nevnímá.
Všem jedno je,
zda mladé srdce zahyne.
Oni jen svůj svět mají,
o nic jiného se nezajímají.
Proč tedy dál žít,
když nemůžu po tvém boku být.
Cítím tvě rty na mém těle,
kousek po kousky chci si vzít tebe.
Chci být jen tvá,
tvá jediná, milovaná.
Celá se ti odevzdat
a vášnivě tě zulíbat.
Celou noc tě něžně milovat,
ráno si to zopakovat.
O tom mohu si nechat zdát,
ty jinou máš rád.
Nikdy nebude my dva,
ale ty a ona.
Autor šášátko, 04.11.2008
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí