Myšlenky na tebe...

Myšlenky na tebe...

Anotace: ...

Je noc a já vzpomínám,
na chvíle, které patřili nám.
na chvíle kdy byli jsme šťastní,
že jsme tak moc zamilovaní.
Přesto te´d tu ležím sama,
pro tebe úplně nahá.
Proč nepřijdeš a neřekneš,
že mě chceš.
Že každou noc po mě toužíš,
hlavou v oblacích kroužíš.
Že do ráje hříchu vzít mě chceš,
tak překonat tu lež,
že jsi mě nemilovat,
jen jsi si semnou hrál.
Vím, že to pravda není,
nechám se unést tou chvíli.
Jsme jen my dva
a noc studená.
Teď můžem spolu sním,
žitovem dál jít.
krásnou noc jsme prožili,
srdce do toho vložili.
Teď spokojeně ležímě,
něžně se mazlíme.
Už nechci sama spát,
každou noc se bát,
že přijde jiná co mít tě bude,
tebe, který patří jen mě.
Autor šášátko, 04.11.2008
Přečteno 487x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí