Nemám sílu odejít

Nemám sílu odejít

Anotace: ... z něčeho, co vztahem není a nikdy nebylo ...

Hej, nech mě být,
Chci spát s Tebou..
Proč…proč jen snít…

Vím, jak to je a Ty nejspíš taky,
Nad námi se zatahují černošedé mraky.
Uléhám sama noc co noc,
Už nebaví mě prosit:
Přijď, chci Tě moc…
Ty nemáš zájem se mnou být,
Ty nechceš sám za mnou jít –
Ty mě nemáš tak moc rád,
Jak bych si přála –
Já jsem dobře věděla,
Proč jsem se Tvých citů bála…

Tvé oči chladné –
Naši touhu v Tobě vidím –
Jsem s Tebou jen kvůli sexu –
Víš, trochu se za to stydím.

Nejsem šlapka laciná,
Ne? Za lahvinku vína
Levného
Když ve mně v noci spíš
Já na to čekám

…a Ty to víš….

Pak rozkládáš se v mém objetí
Máš ustláno po mém boku
Ráno brzy uletíš
Proměním se v slzavou stoku…

Jsi to Ty?
Jsem to já?
Co to všechno znamená?

Přemýšlím o tom,
Že přetnu pouto, co nás k sobě táhne –
Avšak cítím, že nejen tělo,
Ale i mé srdce po Tobě dál prahne.

Stále to zkouším
A vždy – víla zlomená
Ďáblem krásným
-neodolám -
Zmámená…
Autor Ammazonic, 04.11.2008
Přečteno 356x
Tipy 13
Poslední tipující: Triffid Kolbe, Holis, Keroll, NikitaNikaT., Bíša, WhiteSkull, enigman, Mbonita, WAYWARD, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tato báseň vyjadřuje přesně to, co cítím, však do veršu jsem to poskládati nedokázala,díky za ni.

04.11.2008 18:34:00 | Keroll

Hodně pocitová básnička, kdo ví, až jednou ztratí, snad si uvědomí, co měl... v ten moment nejvíc člověk procitá. Já už mám naštěstí toto za sebou.

04.11.2008 18:09:00 | NikitaNikaT.

krásný ďábel
postrach žen..
ještěže mám blok
z krasavců
mám hned šok:-))

04.11.2008 13:09:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí