Jsi ďábel.......

Jsi ďábel.......

Anotace: není vše jak se zdá....

Jsi ďábel,
převlečený za anděla.
Jsi duch,
co dotýká se mého těla.
Jsi led,
který mě pálí.
Jsi obr,
který je vlastně malý.
Jsi upír,
co v zrcadle se vidí.
Jsi spása,
co zabíjí lidi.
Jsi touha,
která se nesmí.
Jsi mudrc,
který myslet nesmí.
Jsi šašek,
který pláče.
Jsi stařec,
který skáče.
Jsi noc,
co vydává se za den.
Jsi realita,
co vypadá jak sen.
Jsi slunce,
co svítí v noci.
Jsi netvor,
co se dostal k moci.
Jsi chlapec,
který umí malovat.
Jsi vlkodlak,
který umí milovat.
Autor Seendy, 04.11.2008
Přečteno 326x
Tipy 1
Poslední tipující: anti-HERO
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej na literu .... :-)

05.11.2008 11:02:00 | anti-HERO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí