Říkáš...

Říkáš...

Anotace: proto čekám....

Říkáš,
že miluješ déšť,
ale když prší,
schováváš se pod dešník.

Říkáš,
že miluješ vítr,
ale když fouká,
zavíráš okna.

Říkáš,
že miluješ slunce,
ale když svítí,
hledáš stín.

Proto se bojím až jednou řekneš,
že miluješ Mě!
Autor Seendy, 04.11.2008
Přečteno 350x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí