Obyčejná přání

Obyčejná přání

Anotace: Je mi to líto ...

I přesto, že jsem kvůli Tobě a Tvé obrovské lásce hlavu ztratila,
vím, kde je mé místo v Tvém životě, to říci jsem se Ti snažila ...
Je však tolik věcí, které spolu nikdy dělat nemůžeme,
nic si nenalhávám, my dva přece osudy nepřemůžeme.

Nikdy s Tebou neprotančím pár tanečních střevíčků,
protože pořád bude dost zvědavců nám na blízku.
Nikdy Ti nebudu moci udělati a do postele snídani přinésti,
protože my se nikdy nebudeme spolu probouzeti.

Nikdy se nebudeme spolu procházet po pláži sluncem zalité,
protože tohle je zcela nereálné a přání neuskutečnitelné.
Nikdy si spolu nenalijeme sklenici vína a při večeři se nebudeme smát,
protože při pracovní večeři se na milence opravdu nedá hrát.

Nikdy Tě nebudu moci představit více než kolegu a známého,
lidé jsou zvědaví, bylo by to pro ně něco nepochopitelného.
Nikdy si nebudeme moci zalézt do postýlky a dobrou knihu si číst,
protože když se nemůže spolu problouzet, tak ani usínat, tím si buď jist.

Nikdy se spolu neposadíme u hořícího krbu na kožešinu měkkou,
protože zkus se zeptat přátel nebo rodiny, co ty Ti na to řeknou.
Nikdy Ti nebudu moci vyžehlit košili sváteční,
protože lidé odsuzují nevěru a k lásce jsou neteční.

Posuďte sami, jak obyčejné věci bychom spolu dělali rádi,
tohle si opravdu ze srdce přejeme a jsou to naše přání ...
Autor ona_a_on, 04.11.2008
Přečteno 475x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí