Činy

Činy

Anotace: Nešťastná láska a její následky...

Bylo nám spolu krásně,
Až jsme skládali básně,
Měli jsme spolu chuť i létat,
Vstříc osudu společně tu stát

Ten pocit ale je pryč,
Měl jsi ke mně klíč,
Ten jsi od sebe odhodil,
Mně ze světa sprovodil,

Žádná slova – lepší než činy
Ticho proťal zvuk gilotiny,
Který naši lásku přeťal,
I když se mě nikdo neptal,

Proč by se mě měl někdo ptát?
Já mám přeci ve všem obstát,
Ale teď nevím jak dál,
Mé tělo vezou na sál…
Autor Soren, 04.11.2008
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí