Proč?

Proč?

Anotace: Ty víš co k tobě cítím, nebo to doufám aspon tušíš. Mrzí mě že co skončili prázdniny tak ani nejsme v kontaktu :´-(. Robine ozvi s eněkdy.

Proč tě vlastně miluju?
Proč s tebou sem jak v krásným vakuu?
Já sama nevím,
jen vedle tebe dřevěním.
Tají se mi dech,
vydám jenom vzdech.
Proč ti nemůžu být ještě blíž?
Ale ty jinou ctíš.
Ve snech tě vídám,
jen o tobě snívám.
Pro tebe jsem kamarádka,
když to vidím je ze mně jen hromádka.
Chtěla bych být tvou,
tvou láskou jedinou,
to se nikdy nestane,
tvé srdce ke mně nevzplane.
Nejsem žádná kráska,
hezká jako sedmikráska.
Přesto tě mám ráda,
něco mi hlásí: Zrada.
Vím že mně nechceš,
v náručí jiné předeš.
Autor SaskieSmith, 04.11.2008
Přečteno 471x
Tipy 3
Poslední tipující: fuu, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí