HELE! NA!

HELE! NA!

Anotace: Nejen pro Helenky

Světýlka očí tvých skryjí se pod víčky

pohrej si v myšlenkách s těmito slovíčky

Rozkrývej pomalu písmo po písmenku
přečti si svoje Já,
přečti si Helenku...

Jako dva paprsky sluníčka- Helia
osvítí myšlenku, která se vtělila

Prozáří pod víčky světýlka myšlenku
odhalíš, rozkryješ v podstatě Helenku

Víš ty, že jméno tvé ukrývá svítání?

To co se dovídáš, to dáváš bez ptaní

Pro spící přírodu, jako když zelená
poznání vydáváš, vždyť ty jsi HELE! NA!
Autor Veselý Drak, 04.11.2008
Přečteno 378x
Tipy 8
Poslední tipující: maranika, Tacca, Puck, Holis, Mario de Janiero, Mbonita, WAYWARD, Helena Sládková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc se mi to líbí :) jsi opravdu veselý člověk, Veselý dráčku :)

07.11.2008 21:35:00 | Puck

...rozverná Helena
rozverná má kolena
a jako selka
strašně velká (promiň), nějak mě to chytlo...

04.11.2008 22:46:00 | Mario de Janiero

nejsem Helena:(
mám z toho smutek..

04.11.2008 21:05:00 | Mbonita

Hele!Na! Dávám. Ti tip. Povedlo se :-)

04.11.2008 20:44:00 | Helena Sládková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí