Posílám

Posílám

Anotace: Vše co ti mohu dát...

Posílám ti růžičky,
ať hladí ti tvářičky,
posílám ti kapky deště,
ať říkáš mi ještě.
Posílám ti den,
ať se usmíváš,
posílám ti sen,
ať do něj pospícháš.

Posílám ti anděla,
ať tě chrání,
co bys chtěla,
to ti vyplní.
Posílám ti své srdce,
ať bije napořád,
posílám ti svíce,
ať v teple můžeš stát.

Posílám ti sebe,
víc nemůžu dát,
jsi mé nebe,
a slunce,co umí hřát.
Posílám ti políbení,
ať jsi šťastná,
posílám ti usmíření,
ať jsou vždy krásná!
Autor Izzik, 04.11.2008
Přečteno 395x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí