Ppočítám ppitomá zzvířátka

Ppočítám ppitomá zzvířátka

Anotace: ...

Jako zaláskované prasátko počítám ovečky
A stavím na čísle dvě, tak koktám:
Tř…tř…tř…tři, čt…čt…čt…čtyři
Nejde to, fakt, tulipán se nesměje
Jen zčerná a lehce dává hlavu na stranu

V bublině vlastního neuskutečněného snu
Se kutálím ven do špinavého parku
Prý vítěz, ušklíbnu se a fakt docela stydím
Vždyť pohár za poslední místo už mám
V kárované tašce přes rameno

Kolem lítají čísla jako vlaštovky
Sedají na drát před odletem
Spojení je přerušeno, je jich víc než dost
V dálce slyším smích tak na půl metru
Jde jen o strakaté krávy na houpačce

Cpu si ze zoufalství břicho, stejně hladovím
Žiji ve vzpomínkách z budoucnosti
To je jako červená šipka s nápisem: Doprava
Srdíčka lásky poletují sem a tam
Jsem růžové prasátko s tím tulipánem

Ach mé ovečky kudrnaté s jemnou vlnou
Ppppp…pět a poslintal jsem se od hlavy až k
Ppppp…patě
Autor Petr Miroslav, 04.11.2008
Přečteno 388x
Tipy 15
Poslední tipující: Marfuša, jedam, AlenaMarieK, isisleo, JardaCH, Psavec, labuť, hanele m., Lota, WAYWARD
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..mikrokosmos na houpačce..
..vystupňovaný na nejvyšší stupeň..
..růžového vědomí..

..jsme schopni zničit..cosi..
..jen aby se uchovala o něco déle..
..ona pověstná..kapka v moři..

06.11.2008 18:28:00 | isisleo

... tak růžové pppprasátko? ... :-)

05.11.2008 10:03:00 | JardaCH

Zaujala a nestačí jedno přečtení...jdu poračovat :o)

04.11.2008 22:23:00 | labuť

....iii TTT... i Ty ???

04.11.2008 21:45:00 | Lota

...je to dost zajímavé,ještě si to přečtu

04.11.2008 21:36:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí