anděl

anděl

Anotace: ..láskyplné zamyšlení..

Slzu
jsem uronil
nad Tvojí krásou,
a lítost
naplnila bytí mé,

že v prstech
mých není citu,

sedl jsem si
zkroušený
na Tvou římsu
duše
a sledoval
každý pohyb
Tvého kartáče,
jež češe
Tvůj hebký vlas,

často
tu sedávám
a netěší mě příliš
hrátky nebeské,
jen zvolna
střídám
nádech s výdechem,

vždyt nebe
je tu..
se mnou
ve Tvých očích,

tak pro Tvář lásky,
jsem
ted z římsy
skočil dolů,

abych poznat
kouzlo
doteků Tvých
směl,

křídla
uložil jsem
do přihrádky
u nebeské brány

a skočil
střemhlav
do Tvého srdce...
Autor chalcedon, 04.11.2008
Přečteno 664x
Tipy 13
Poslední tipující: Vlk v rouše, Holis, JR, Bíša, jedam, Psavec, just me, csieksbo, labuť, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro mě momentálně nedocenitelné, gratuluji, moc pěkná.

05.11.2008 20:55:00 | JR

Zalíbila se mi :o)

04.11.2008 22:42:00 | labuť

...jo to beru,tip

04.11.2008 22:41:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí