Láska

Láska

Anotace: Pro mou lásku

Láska,slovo které jsi ješte do nedávna neznal. Teď jsi jí prostoupený celý ale štěstí stále není naplněno tak jak přál bys.Snad konči dny ty kdy jen myslíval jsi na ni ale večer uléhal jen s myšlenkami na ni.smutné tony zaplavují srdce tvoje a utapíš se v slzách zapomění na konci každého dne kdy sám boříš hlavu do polštářů.Láska ta věčná slova která nedají mnohým spát avšak jen málo znich někdy uvěří a objeví pravou podstatu tohoto slova.Vím našel jsem ji a poznal ale nechť dáš mi poznat hlubší nitro oplatím se věrností tobě navždy.
Autor neptolius, 05.11.2008
Přečteno 824x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí