čas

čas

Anotace: ...

Jak dlouho už mě znáš
Já byl kluk a strach jsem měl
Zazvonit na zvonek Váš
Chtěl to říct ,ale hlas se chvěl
To snad ani není pravda
Jak čas letí stále dál
Je těžké uvěit
,že jsme stále spolu
Je těžké nebrečet
,že jsme každý sám
Autor wojwy, 05.11.2008
Přečteno 462x
Tipy 5
Poslední tipující: jesterka, NikitaNikaT., jedam
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Pěkné vyznání.... líbí se mi závěr, celkem dojemný.

06.11.2008 10:36:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí