Přiznávám se

Přiznávám se

Anotace: proč neříct nahlas to co je pravda! Věnováno všem lidičkám z tehleté stránky co mi píšou

Přiznám se k tomu,
že nechci z domu,

přiznávám se že cítím,
i když to někdy nenávidím,

přiznávám se k lásce,
která pohltí někdy mé srdce,

přiznávám se dobrovolně,
že mi je překrásně!!

.
.
.

přiznávám se že mám přátelé,
a jsou po republice celé,

přiznávám že si ráda povídám,
proto fajn lidičky vyhledávám,

.
.
.

A to jsou ti co tady píší básničky,
považuji je za své lidičky,

i když jsem je nikdy neviděla,
i tak jsem jim důvěru dála,

Mám vás ráda sluníčka,
je to psané ze srdíčka!

Děkuji že jste
Autor Vacluvka, 05.11.2008
Přečteno 346x
Tipy 13
Poslední tipující: losscar, Holis, Psavec, Květka Š., Bíša, Caracol, Mbonita, Tacca, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

také ti moc děkuji že jsem tě takto mohl pozbat a dik za vsecky tvé názory

13.11.2008 17:45:00 | losscar

a já jsem ráda, že jsi ty srdíčko, za to děkuju ;-)

05.11.2008 21:14:00 | Caracol

vítej ve zdejším malém ráji..sluníčko:-)

05.11.2008 21:09:00 | Mbonita

...tak jsem se uklik,chtěl jsem dá tip,co naplat,
máš tam ST ,
za ty všechny lidičky :-)

05.11.2008 20:48:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí