Touha

Touha

Anotace: Láska nás spoutá i přes rozbitá pouta..... Jsi jediná hvězda, co má v mém životě smysl beruško.....

Sbírka: S láskou v zádech

Miluju Tě tak jako měsíc miluje slunce
Miluji Tě tak jako psi běh po louce
Měsíc by bez slunce nemohl zářit
A psi nevědí jak jinak čas mařit

Miluji Tě tak, že už nevím jak dál
Přepadá mě smutek, trápení a žal
Bojím se, že něco špatného se stane
Ať neopakují se tyto věci dané

Nezlob se beruško, už nebudu jiná
Jsem ve všech hádkách asi stále vina
Nevydržím bez Tebe dál denodeně dýchat
V hlavě se mi myšlenky začínají míchat

Vidím všude Tebe jen
Vše se zdá jak smutný sen
Jsem tak sama a Ty sám
Slzy ve tváři pořád mám

Dělí nás jedna noční luna
Zákeřná a temná je to kuna
Utíká ona tuze dlouho
Pak příjdeš Ty, má Touho.
Autor wigi.sama, 05.11.2008
Přečteno 443x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí