Je sladká

Je sladká

Anotace: Bolí, hřeje, pálí, ale je sladká :-)

Že láska bolí?
Každý to někdy poznal

Ale i hřeje,
když polibek první si dostal

Na rtech tě pálí,
ještě dnes to cítíš

Tak čeho se tak bojíš?
Bolesti? Zklamání? Marnosti?

A kde jsou něžnosti?
Ty přece lásce sluší víc než slzy hořkosti

Tak se jí nebraň a ochutnej...

........vždyť je tak sladká
Autor Ladí, 06.11.2008
Přečteno 346x
Tipy 2
Poslední tipující: Juraj Hrom
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Fakt je tá báseň sladká. ST

06.04.2009 23:36:00 | Juraj Hrom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí