Krutá

Krutá

Anotace: Je prostě zlá

Láska je nevěrná společnice

Chvíli je laskavá
Chvíli je sladká

Láska je nevěrná společnice

Dává nám naději
Dává nám radost

Láska je nevěrná společnice

Často je krutá
Často nás trápí

Láska je nevěrná společnice

Přesto v ní věřím
Přesto jí žiju

Láska je nevěrná společnice

Jen důležité nám zůstat musí

Přátelství …..
Autor Ellanie, 06.11.2008
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí