Nešťastná láska..

Nešťastná láska..

Anotace: ...

Nešťastná lásko bolí,
srdíčku pomoci není.
Ochromí tělo i ducha,
přepere tě i moucha.
Proč tebe jsem musela poznat,
tajně se do tebe zamilovat.
Proč nevidím mou tvář,
a v srdci tu zář.
Plamínek co hoří jen pro tebe,
srdce plné lásky je.
Ty ani nevíš, že existuju,
nikdy tě však neprokleju.
Dál budu tě tajně milovat,
nechám si o tobě zdát.
V hlavě budu doufat,
že po mě začneš koukat.
Žr přijde den, kdy mě vidět budeš,
mé srdce si vezmeš.
Naoplátku to svě mi daruješ,
tělíčko moje milovat budeš.
Autor šášátko, 06.11.2008
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kajo je to vazne moc pekne ...krasne....ale netrap se prosim Te ......mrzi me vsechno co jsem ti udelala a oc me mrzi ze se trapis....najdes nejakeho kluka s kterym si budes rozumet po vsech strankach!!!!!!pa mtmmmmmmmmmr!!!!!avb.....Tvoje Terezka

06.11.2008 12:16:00 | šášátko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí