Vysouložené zapomnění

Vysouložené zapomnění

Anotace: Vulgární název básničky, která píše o způsobu, kterým se vysvobodím ze zajetí lásky. Moje city se nemohou změnit, ať s tím dělám cokoli, avšak mohu zkrotit sám sebe, když začne mě ona nenávidět ? Aneb básnička o tom, jak zničit čekání a naději zároveň.

************************

Není to sladký med,
snít o Tvém objetí,
dnes vypiju svůj jed,
pryč z Tvého zajetí.

Jiskry zajaté do srdce,
kudy z Tebe ven ?
Zradou - hříchem tělesným,
naivní to sen.

Po dnešní noci, zavrhneš mě navždy,
vstříc jdu nejedné nymfomance,
promiň už nesnesu ty vraždy.
Opuštěn, jak děti velvyslance,
opuštěn navždy.

Kuličky potu,
tečou jim po tělech,
smyjou zbytky Tvé náklonosti,
zbylo ticho v kostelech
a náznaky Tvé zlosti.

Jak západ Slunce,
v srdci cowboye,
vracím se zpátky,
do sexu souboje,

nebezpečné hrátky.

My neumíme milovat,
jak rádi bychom chtěli,
šanci už jsme propásli /?/
líbat jsme se měli.

Klesám v Tvých očích úplně na dno,
kéž mohl bych Tě nenávidět,
stejně tak snadno.
Autor JR, 06.11.2008
Přečteno 389x
Tipy 11
Poslední tipující: Lasska, Bíša, 0-0, Duhová, B.a.r.b.a.r, jiljovský
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska je marnivá...

09.11.2008 18:54:00 | Bíša

APCH: člověk si hold nevybere? Myslím si,že v tomhle si vybere..Ale že zrovna takhle?

JR:/..../
/víc je u 1.A/

09.11.2008 13:39:00 | amores peros

To řešení naprosto chápu. Ačkoli se může zdát zbabělé, člověk si holt nevybere.

08.11.2008 17:56:00 | 0-0

krásné dílko =)

Řešení ne jediné
a nikoli neviné
bez viny však nelze podrazit
a bez podrazu narazit
na dno od,kterého se odrazit.

08.11.2008 11:55:00 | Duhová

skvělá básnička../ubohé řešení/

07.11.2008 14:24:00 | amores peros

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí