Konec prázdnin konec všeho

Konec prázdnin konec všeho

Anotace: ....

Dal jsi mi polibku několik prázdných pytlů
ze všech na světě jen ty tvé mají chuť lásky a neslabých citů.
Dostala jsem jich příliš málo
na to aby mě to tolik vzalo.
Nelži nechtěl jsi prostě o mě bojovat
a mě nezbylo nic jiné než se tě vzdát
proti vlastní vůli,
možná je to dobře vždyť by se nám všichni smáli,
ale možná by taky záviděli!
Dál už se tě neptám to důležité vím,
i když to vědět nechci,
že mě jsi nikdy nechtěl a teď jdeš za štěstím svým.
Nebyl jsi hoden holky, která o tebe stála,
ale co víc jsi chtěl?! vždyť ona tě milovala..
Víš prosit o lásku tvou nebudu
nebudu si dělat ještě větší ostudu,
ale doufám, že jednou budeš šíleně litovat,
že jsi mě aspoň nezkusil trochu milovat.
Nevím proč ještě po tom všem bláhově čekám na tvůj příchod
když vím, že ty už se neohlížíš máš jinej život
ale díky tobě vím, že je na světě pro co žít
i pro co si život vzít!
Láásko už je tu líp?
a má to tak být?
Jednou se nediv
až zjistíš,
že štěstí nepotkáš jen tak
a budeš si vážit toho že tě měl někdo tolik rád.
Ve světě nečeká štěstí na každém kroku
snad jednou pochopíš
co jsi ztratil
a bude ti líto že jsi zradil
za jeden či za několik roků.
Autor Dedillope, 06.11.2008
Přečteno 343x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle bohužel znám, i z té druhé strany, láska se bohužel naplánovat nedá

06.11.2008 15:15:00 | Ma.Zel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí