Prosím, pomozte ...

Prosím, pomozte ...

Anotace: Hledám báseň či povídku ... její začátek mám v textu. Prosím, pomozte mi ji najít celou ... :( ... :o)

I když zhasneš,
vidím Tě.
I když nejsi na blízku,
cítím Tě.
Ta Tvá vůně je tam výjimečná,
tak nevoní ani dráha mléčná.
Chci, abys do ucha šeptal mi,
ta krásná slova zas.
Autor Mykys, 06.11.2008
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí