Konec

Konec

Anotace: celoživotní

Ta pitomost

Zjistil jsem , když ses na mě podívala
Zjistil jsem , žes mě nikdy nemilovala
I když dávno
v skrytu duše
Věděl jsem to najisto...
Pozor na ni!!!
Saje!Kouše!
Vedle ní není místo..
Avšak..
kdo mi nahradí Tvé dotyky když ses ke mně přivinula
a Tvé polibky když ses na mě vrhla
a Tvá ústa
pro která bych vraždil?
Nemůžu pochopit jen
že ze všech mých nadějí zbyl sen
a Ty , která se mi zdáš v mých nejmilejších představách mě opouštíš..
že vše co jsem k Tobě cítil se má obrátit v prach
A Ty to víš!
Již nemůžu dál o mé lásce k Tobě psát
stránkou si zoufat jak moc Tě mám rád
ale věz
že mě tíží jako balvan nesplněných snů
nesplněných přání
A lásky...
Takže příšte
až půjdeš zas kolem
pukne mi srdce
když řeknu Ti sbohem
Lásko
Autor Rimrák, 06.11.2008
Přečteno 324x
Tipy 3
Poslední tipující: Alasea, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí