Jsem tak sama...

Jsem tak sama...

Anotace: Lásko kde jsi?

Jsem tak sama na tom světě,
žádnou lásku nemám.
Ostatním jen štěstí kvete
a já to své stále hledám.

Kdy už budu taky šťastná
a budu mít někoho vedle sebe.
Naše láska by byla slastná
a patřilo by nám celé nebe.

Samota mě tíží víc a víc,
slzy mi tečou potváři.
Dosáhnout tak na měsíc,
který všechno kolem rozzáří.

Přeji si jen mít tak čas,
abych mohla najít jeho.
Láska ta je v každém z nás.
tak ať najde toho mého.
Autor Seendy, 06.11.2008
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí