Nesnáším a miluji

Nesnáším a miluji

Anotace: ...

Vítězí slabost
a přesto prohrávám,
vzali mi tě, růžičko,
že s tebou si pohrávám.

Jak pružina, nahoru dolů,
dráždím tvé upřímné city,
kdo odpustí mi tisíckrát,
kdo jiný nežli ty.

Na hony vzdálená,
blížíš se stále dál,
umírám touhou po tobě,
dřív jsem se tomu smál.

Odvést do lesa,
umlčet a tak dál,
když takhle by to bylo,
každý keř bych prohledal.

Odpust mé mladistvé zbrklosti,
ta slova - to alkohol,
teď trpěl bych tisíckrát
a přežil i světabol.
Autor honnnzik, 06.11.2008
Přečteno 475x
Tipy 8
Poslední tipující: Pešulka, loverose91, Holis, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

alkohol je svině...

17.11.2008 22:10:00 | Jahodová kopretina

nekdy je ale uz pozde

07.11.2008 09:12:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí