Blahoslaveni budiž milenci

Blahoslaveni budiž milenci

Anotace: Láska-potají

Blahoslaveni budiž milenci!

Blahoslaveni budiž milenci
jenž nestydí se hledat nové citů vzplanutí

Blahoslaveni budiž milenci
jenž nebojí se hledat nové vášně vzedmutí

Blahoslaveni budiž milenci
jenž dávají se rezonancí něžným dotykům

Blahoslaveni budiž milenci
jenž vzájemně se cele vystavují polibkům

Blahoslaveni budiž milenci
jenž předávají si s rozkoší –vše co mají

Blahoslaveni budiž milenci
co lidsky plně žijí
/byť musí i nyní potají/.
Autor Rebelek, 07.11.2008
Přečteno 309x
Tipy 1
Poslední tipující: WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí