smutek

smutek

Anotace: .

Náš vztah byl jak klíny proti sobě
jak padající listí ze stromů
ty věř mě a já věřím zase tobě
tak prosím vrať se mi zpátky domů

lehám sám na polštář z peří
a slzami ho kropím
čekám kdy objevíš se u dveří
tak vrať se mi prosím

ale v zámku nezachrastí klíč
dostal jsem jen dopis od pošťáka
a vněm stojí,že jsi na vždy pryč
že už máš nového sympaťáka

víš silně to bolí
do srdce jsi mi udělala díru
ta se hned tak nezahojí
tak bože dej mi na to sílu.

Není láska bez bolesti
tak přeji alespoň tobě
trochu štěstí!
Autor Barci, 07.11.2008
Přečteno 268x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věřím, že se vrátí... přeji Ti to...

08.11.2008 22:03:00 | NikitaNikaT.

Myšlenkové, ale já bych chtěla víc... :o)

08.11.2008 16:02:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí