Chci tě.....

Chci tě.....

Anotace: moc pro mě znamenáš........

Když v kapky deště promění se sníh,
chci slyšet ještě tvůj nádherný smích.

Když slunce pálí a není kam se skrýt,
chci Tvé tělo hladit,toužim po rukou tvých.

Když zhasne svíčka a roztančí se tma,
já lehce přivřu víčka a vidim ústa Tvá.

Když padá jasná hvězda z nebe,
v tu chvíli začne vládnout noc,
přeju si Tě vedle sebe,
toužim,chci Tě strašně moc!!!
Autor Seendy, 07.11.2008
Přečteno 896x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí