Tak už hajinkej pusinko......

Tak už hajinkej pusinko......

Anotace: na dobrou noc...

Tak už hajinkej pusinko,
peřinku dáme na bříško.
Berušky už šly spinkat taky,
utichl vítr,spí i mraky.
Broučci zalezli do jehličí,
vzhůru jsou jenom andělíčci.
Aby Tě ohlídali v noci na nadýchaném obláčku.
Krásný sny můj miláčku!!!
Autor Seendy, 07.11.2008
Přečteno 353x
Tipy 1
Poslední tipující: sondulacek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí