Co bylo prvni?

Co bylo prvni?

Anotace: Pro Holčíííííí:-)

Co bylo první?
co jsme si řekly?
kdo první pohledem uhnul?
Nebo kdy jsem si poprvé zamkly?

Nevím.

zkouším si vzpomenout.

Ale pomatuji si tvé jemné ruce
a to jak obočím krčíš
jak uhneš hlavou prudce
i to jak na mě křičíš.
Pamatuji si tvůj něžný hlas
i to jak se usmíváš
jak vytahuji z postele tvůj vlas
i to jak mě v noci zahříváš.
Kráčíš těsně vedle mě
a tu chvíli všechno vím
jak říkáš věř mi
a já hloupě odpovím
Snažím se zbavit záminky
strachu co v srdci proudí
samoty a paniky
z toho že mi tě někdo odloudí.
Prosím buď trpělivá
a nezatracuj mě
však já chci býti jiná
i když to ve mě je.
Chci ti být oporou
i životem
chci s Tebou být
i když zakopnem.
Pamatuj na tyhle písmenka
i na to co v nich je
až budeš hledat utěchu
autor tě zahřeje.
Autor Héďa2, 07.11.2008
Přečteno 444x
Tipy 1
Poslední tipující: bajli33
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí