Láska je když ...

Láska je když ...

Anotace: Našli jsme jeden v druhém to, co jsme tak dlouho postrádali!

Láska je když mi říkáš jak máš mě rád,
láska je když chceš více dávat než brát.
Láska je když chceš se mnou lásky hry hrát,
láska je když chceš mi tisíce polibků dát.

Láska je když srdce Ti z druhého buší,
láska je když starosti ten druhý vytuší.
Láska je když nemůžeš bez milovaného být,
láska je když nedokážeš lásku svou skrýt.

Láska je když nic není velkou obětí dost,
láska je když radost je větší než zlost.
Láska je když sex v milování se změní,
láska je když cítíš po těle nádherné chvění.

Láska je když lámeš nad vším a nad všemi hůl,
láska je nad zlato, láska je chleba i sůl ...
Autor ona_a_on, 08.11.2008
Přečteno 678x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Bíša, Erazene, NikitaNikaT., Lorraine, sondulacek, Tacca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Láska je všechno a nic...

08.11.2008 17:11:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí