Procitnutí

Procitnutí

Anotace: Pro Jednoho Kamaráda....

Jsi jako kometa,
Proletíš světem
Strašná je samota,
Když s tebou nejsem.

Jsi moje Láska, moje naděje
Bez tebe se v mém životě nic neděje,
Chtěla bych s tebou strávit celý den
A nesnít pořád ten samí sen.

Má duše bez tebe skomírala,
ale i přesto jsem se na tebe těšívala,
Myslela jsem, že když zjistíš, co k tobě cítím
Vysměješ se mi a řekneš, ať zmizím.

Nechápu, že jsem se tak zmýlila
Vzdala to a mlčela,
Teď už vím, že jsem to neměla tak rychle vzdát
Že i ty si nechtěl být jenom kamarád.

Nevím jak slovy se vyjádřit,
Chtěla bych tvůj úsměv opět rozzářit
Snad tahle básnička ti prozradí,
Co skrývá se v jejím pozadí.

Už vím, že mě máš taky rád
Možná, že Miluješ Mě,
Ale nevím, co bude dál
Stojí tu otázka: Tak co chceš mě?

Já tebe ano
A strašně moc,
myslím na tebe pořád
ať je den či noc.

Tak prosím odpověz,
Vím zdá se to dětské,
ale já nevím jak líp ti říct,
že Miluji Tě.
Autor NiQuS, 08.11.2008
Přečteno 496x
Tipy 6
Poslední tipující: kikis, bajli33, strašidýlko-střapatý, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ST...hezu

08.11.2008 21:41:00 | strašidýlko-střapatý

ST! je za obsah. Řéká se, že na lásku není nikdy pozdě. Přeji, ať básnička odkryje to pozadí, prozradí slova mezi řádky...

08.11.2008 17:23:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí