Můj milovaný

Můj milovaný

Anotace: jo tak tohle s námi láska dělá... už ani nevím jak se máš..ani kde můžeš být, ani jestli tě někdy potkám čirou náhodou..

Den za dnem já čekám
A nemám na co
Není den abych nevzpomněla
Chtěla bych abys přijel
Na malou chvíli
A pak už nikdy

A to bych chtěla mockrát
Aspoň takový nezávazný vztah
Jen tě u sebe mít
Chvíli
A pak celý život vzpomínat
Je špatné si to přát?

Klidně mě neměj rád
A oklam mě znovu tisíckrát
Jen bud na moment se mnou
A klidně pak s jinou
Je těžké to pro mě udělat..
Vím

Jenže
Takový život nehodí se žít
Prázdný
Kde nezbylo již mnoho krás
Je hrozné vědět, že všechno co mělo být
Odnesl již na svých křídlech čas.

Nežiju
Jen přežívám aby se neřeklo

Větší půlka mého já
Zůstává tam u tebe
A s tou menší se žít nedá
Víš?
Jasně že nevíš
Je ti to jedno

Z té velké lásky mám
Vyschlý srdce
Vzpomínám na pár prázdných esemesek
A na planý slova
Které zakrývali pravdu
Je to už pryč
Ale ač s jiným, či sama
Vždycky tak trochu tvoje budu
Autor Dedillope, 08.11.2008
Přečteno 394x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

krasna...

22.12.2008 00:15:00 | Lady_poezie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí